PET FINALA U CRNOJ GORI – TRI ZLATNE I DVIJE SREBRNE MEDALJE

U subotu u Igalu u organizaciji kk.”Bijela” održao se treći po redu “Grand Prix Montenegro” koji je ove godine okupio 49 klubova iz desetak zemalja sa preko 700 učesnika.
Kao i svake godine, i ove je naš klub uzeo učešće. Boje našeg kluba predstavljalo je petoro takmičara u osam takmičarskih kategorija. koji su se u veoma kvalitetnoj konkurenciji izborili za čak pet finala, u kojima za tri zlatne i dvije srebrne medalje.

Milica Mia Vujić je bila neprikosnovena u svojoj U10 (-36) kategoriji, ali i u kategoriji pionirki (-35) starijih godinu dana. U obe kategorije osvojila je zlatne medalje. Između ostalih ostvarila je pobjedu protiv aktuelne prvakinje Balkana i na taj način pokazala da njena bronza sa ovogodišnjeg Balkanskog prvenstva nije slučajna.

Marija Gavrilovićje i ovaj put u svojoj kategoriji U11 (-30) osvojila prvo 🥇mjesto, dok je u istoj konkurenciji ali višoj težinskoj kategoriji poražena od aktuelne prvakinje balkana, a kasnije u repasažu za bronzu od domaće takmičarke.

Treća naša pionirka, Marija Trifković je takođe briljirala i to u dvije kategorije; u konkurenciji pionirki U11 (-45 I 45+). Trifkovićeva je u obe kategorije izborila finala, ali iznenadna mučnina i povraćanje su je sprječili da se popne na najveće postolje pa se tako morala zadovoljiti sa dvije 🥈🥈srebrne medalje. U oba finala minimalno je poražena od Mikulićeve iz Crne Gore.

Iako bez odličja, dobre i zapažene nastupe imali su brat i setra; Ivan Knežević u konkurenciji pionira U11 (-35) i Anđela Knežević u kadetskoj konkurenciji (-47).

Prezadovoljni smo kontinuitetom dobrih rezultata našeg mlađeg takmičarskog pogona koji su i ovaj put pokazali kvalitet naše karate škole.
Pored čestitki koje upućujemo našim takmičarima koristimo priliku da se zahvalimo domaćinu i organizatoru turnira kk.”Bijela” na čelu sa Gospodinom Mikulićem na odličnoj organizaciji i na prelijepom gostoprimstvu.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!