SVI SU ZGROŽENI Isplivao SNIMAK FRKE hrvatskih navijača NACISTA sa redarima na stadionu Sitija (VIDEO)

Neko od navijača Mančester Sitija snimio je naguravanje između “Bed bluj Bojsa” iz Zagreba i redara na Etihadu za vrijeme utakmice 2. kola Lige šampiona.

Snimak pokazuje kako je umalo došlo do razmjene udaraca i jače konfrontacije između zagrebačkih ultrasa i britanskih redara, ali veći sukob ipak se nije dogodio. Navijači iz Zagreba su ušli samo u verbalni sukob s domaćim pristalicama, a navodno je došlo i do međusobnog bacanja raznih predmeta između ostalih i stolica.

Dinamov navijač salutirao uzdignutom desnicom u zraku, sve snimio zgroženi navijač Sitija, prenose hrvatski mediji, mada je evidentno da je to direktno salutiranje nacizmu.

Zbog svega oglasila se i UEFA i pokrenula disciplinski postupak protiv oba kluba zbog ispada njihovih navijača. Englezi su “krivi” zbog ubacivanja predmeta u teren, dok se uz to isto Dinamu na teret stavlja i pravljenje štete na stadionu. Dejli mejl javlja da su navijači iz Zagreba navodno uništili oko 150 stolica.

Takođe, pišu da je jedan Sitijev navijač snimio Dinamova navijača dok salutira nacističkim pozdravom uzdignutom desnicom. Međutim, UEFA se za sada nije oglasila o tome niti je pokrenula istragu.

Navijač Sitija Džon Sketlon, koji je objavio snimku na Tviteru, izjavio je za Mančester Ivning njuz da je sve bilo u redu dok Rahim Sterling nije zabio pogodak.

– Bili smo u šoku kada smo vidjeli tog tipa. Tada sam ga odlučio da ga snimim. Navodno ih je nekolicina to radila – rekao je Skelton.

(Index.hr)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!