Napadnut vozač firme “Patrol-taxi” u Bijeljini

U Bijeljini je tokom prošle noći napadnut vozač firme “Patrol-taxi” Vladimir Mijatović koji je zadobio tjelesne povrede, a cijeli slučaj je prijavljen policiji. Napadač je ranije najavio napad na taksiste porukom na fejsbuku.

Fizički napad na vozača “Patrol taxi” desio se ispred restorana “Moja kafanica” u prisustvu dvije putnice, a bilo je još svjedoka.

“Sve se odigralo tako što je N.M. ničim izazvan otvorio vrata i počeo da me udara”, kazao je vozač taksija Vladimir Mijatović, dodajući da je bilo svjedoka, među kojima su i dvije putnice koje su se nalazile u vozilu.

“Nije bilo nikakvog povoda, otvorio je vrata i počeo da udara. Putnice koje su bile u vozilu su se uspaničene i ja nisam znao šta da radim u tom momentu”, kazao je Mijatović i dodao da je uspio nekako da skine pojas i da zatvori vrata i da zaobiđe vozilo kojim se dovezao napadač.

“Nakon toga je naišao s vozilom G.S. i on je počeo da udara i njega. Ja sam nastavio vožnju kako bi odvezao putnice koje su bile unutra”, kazao je Mijatović, navodeći da su momci koji su bili u drugom vozilu uspjeli da prepoznaju napadača i da zapišu broj tablica vozila u kome se dovezao.

Mijatović je nakon što je odvezao putnice otišao u hitnu pomoć gdje je medicinski zbrinut.

Napadač je ranije ostavio poruku na fejsbuku u kojoj je najavio napad na vozače “Patrol taxi” u Bijeljini.


This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!