Servisne informacije za 16. septembar 2019. godine

Bijeljina: Sunčano i toplo

U Republici Srpskoj ujutru vedro u većini krajeva, ponegdje oko rijeka sa maglom, a tokom dana sunčano i toplo vrijeme. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 10, najviša dnevna temperatura vazduha do 29 stepeni.

Ujutro pretežno vedro, a oko rijeka mjestimično magla i sumaglica. Tokom dana sunčano i prijatno toplo vrijeme uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar uglavnom slab, zapadni i sjeverozapadni, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, na planinama od 7°C. Najviša dnevna temperatura od 20°C u planinama, u većini krajeva od 24°C do 32°C.

Informacije o vodosnabdijevanju za 16. septembar

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Stefana Dečanskog, Hajduk Veljka u Bijeljini i Skendera Kulenovića u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Ljeljenča, Triješnica, Kriva bara, kao i u Tržnom centru “Knez Ivo od Semberije”. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com  

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!