Zločin u bijelopoljskom selu Sokolac: Ubijeni brat i sestra

Brat i sestra M.M. i J.M. stari oko 50 godina ubijeni su sinoć u bijelopoljskom selu Sokolac, a prema nezvaničnim informacijama, ubica je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela.

Prema istim informacijama, policija traga za počiniocem, prenosi Telegraf.rs.

Iz Uprave policije su saopštili da je oko 21:10 sati policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa, života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo.

“Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra sigurnosti “Sjever“, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica”, kazali su iz UP.

Oni su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.

“Dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja sigurnosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. Sa daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti”, kazali su iz UP.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti.me, ubica je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić izrazio je saučešće porodici ubijenih.

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!