JP PUTEVI: U Janji počelo asfaltiranje puta

Radnici preduzeća “Putevi Republike Srpske” realizuju više velikih projekata na području Semberije, pa je tako na području bijeljinskog naselja Janja počelo asfaltiranje puta čiju rekonstrukciju obavljaju.

Milan Dakić, direktor Puteva Republike Srpske, rekao je nedavno da su putevi u Semberiji opterećeni, ali u dobrom stanju, te podsjetio da se na našem području već realizuje nekoliko velikih projekata.

“Putevi Republike Srpske” su, podsjetimo, prvi put primjenom novih tehnologija odlučili da dugoročno saniraju sve potrebne putne pravce u cijeloj Republici Srpskoj, što, kako su naveli, pokazuje i rekonstrukcija dionice magistralnog puta Donja Bukovica – Vršani – Bijeljina.

Dakić je nedavno rekao da polaganje mreža za ojačanje obezbjeđuje nesmetano korištenje putnih pravaca sa visokom frekvencijom saobraćaja, kao i promet teških vozila.

On je tada podsjetio i na sanacionione radove na ojačanju kolovozne konstrukcije i to na dionici Donja Bukovica – Vršani i dijelu dionice Vršani – Bijeljina, odnosno do sela Čađavica.

(Info Bijeljina)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!