Cvijetinović: „Dragan Gajić je čovjek koji je pokazao da može da popravi stanje u Ugljeviku“

„Dragan Gajić je čovjek koji je rođeni Ugljevičanin, koji čitav svoj radni vijek radi u Ugljevik u i pokazao je da može da popravi stanje koje danas imamo u ovoj opštini. Čovjek koji je je 1994. godine sa samo 14 godina odbranio svoju kuću, porodicu, svoje selo i, slobodno ću reći, cijelu opštinu Ugljevik je čovjek koji zaslužuje da vodi opštinu u naredne četiri godine“. Poručio je ovo Diko Cvijetinović, generalni sekretar Narodne partije Srpske.

Cvijetinović je istakao da je Narodna partija Srpske punim kapacitetom stala iza Dragana Gajića, kandidata za načelnika opštine Ugljevik, jer je Gajić čovjek koji je rezultatima svog rada pokazao da Ugljevik može vratiti na put napretka i prosperiteta.

„Ja sam siguran da će građani prepoznati sve ono što je Dragan Gajić radio u prethodnom periodu u Ugljeviku i dati mu punu podršku kao budućem načelniku. Poslije vladavine jednog čovjeka pune 22 godine došlo je vrijeme za promjene u Ugljeviku i ja sam siguran da tako misle i građani Ugljevika. Dragan Gajić je čovjek koji će, već od 7. oktobra, krenuti da radi sa svima nama kako bi Ugljevik išao naprijed i bio onakav kakav treba da bude, a ne ono što imamo danas“, rekao je Cvijetinović.

Prema njegovim riječima, pored Gajića, koga su podržali kao zajedničkog kandidata, NPS je u Ugljeviku ponudio kvalitetnu listu za odbornike u Skupštini opštine.

„NPS je ponudio listu mladih i obrazovanih ljudi koji su zasnovali porodice u Ugljeviku i žele da ostanu i rade u interesu Ugljevika. Pored pobjede našeg Dragana Gajića, očekujemo najmanje četiri odbornička mandata kako bismo u značajnijoj mjeri mogli da utičemo na rješavanje problema građana, ali i pokretanje infrastrukturnih projekata koji Ugljeviku već godinama nedostaju“, rekao je Cvijetinović.

(mojabijeljina.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!