CENTRALNA TRIBINA OO NPS Ugljevik (foto)

Večeras je u prepunoj plavoj sali Centra za kulturu “Filip Višnjić” u Ugljeviku Opštinski odbor Narodne partije Srpske održao svoju centralnu završnu tribinu u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore.  Prisutnima su predstavljeni svi kandidati  OO NPS Ugljevik koji se nalaze na listi za odbornike.

Predsednik NPS Darko Banjac poručio je  da prisutna publika u sali svedoči o ozbiljnom rezultatu koji NPS planira da ostvari, a to je najmanje pet odborničkih mandata u Skupštini. “Mi podržavamo kandidata za načelnika našeg koalicionog partnera. Ubeđen sam da će posle 6. oktobra za načelnika Ugljevika biti izabran Dragan Gajić. Svi mi z NPS-a čvrsto ćemo stajati iza našeg dogovora, jer kada damo reč, tu reč i ispoštujemo. 

Na skupu prisutnima se obratio i kandidat za načelnika opštine Ugljevika, Dragan Gajić, koji se zahvalio  NPS-u na podršci i pozvao prisutne  građane da, kao koalicijskim partnerima, daju podršku kako bi Ugljevik vratio narodu. 

Nosilac liste Dragiša Vidaković  istakao je  da puna sala pokazuje da je Ugljevik prepoznao politiku NPS-a, politiku koja se zalaže za očuvanje sporta, tradicije i kulture, okrenutu običnom čoveku i njegovim potrebama. Pozvao je sve da daju glas Narodnoj partiji Srpske koja je ponudila najkvalitetniju listu u Ugljeviku na kojoj svaki kandidat ima svoju viziju i plan za poboljšanje života svih stanovnika opštine Ugljevik. 

Generalni sekretar stranke Diko Cvijetinović istakao je da je “vreme za promene” i da je došao trenutak da se Vasilije Perić zameni novim načelnikom, Draganom Gajićem, koji će biti načelnik svih građana Ugljevika, te da mu  nesebičnu podršku daje Narodna partija Srpske. 

Ministarka Senka Jujić naglasila je da se uvek oseća prijatno u Ugljeviku i da je posećenost  na tribinama svaki put sve veća, što dovoljno govori o radu NPS-a. Poželela je svima sreću na predstojećim izborima, naglašavajući važnost zajedničkog delovanja za bolju budućnost Ugljevika.

Ova tribina i njena posećenost  pokazuje da će NPS Ugljevik biti nezaobilazan faktor u opštini Ugljevik nakon 6.oktobra  i nosilac izgradnje boljeg Ugljevika za sve njegove građane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!