Dr Aleksandar Janjičić podržao dr Lazića za gradonačelnika Bijeljine: „On će svoje znanje i ljudske vrline iskoristiti za pomoć Bijeljini“

Poznati bijeljinski kardiohirurg, dr Aleksandar Janjičić, od početka predizborne kampanje jedan je od čestih posjetilaca skupova podrške dr Mikajlu Laziću, kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.

Na pitanje zašto je to tako i da li kao budućeg gradonačelnika Bijeljine vidi upravo dr Lazića, dr Janjičić odgovara:

„Veliko mi je zadovoljstvo što je dr Lazić i direktor naše bolnice, a još veće mi je zadovoljstvo što je prihvatio i odgovornost i izazov da svoje bogato znanje i dugogodišnje iskustvo, uz brojne ljudske vrline koje posjeduje, iskoristi kako bi pomogao našoj Bijeljini, ali i društvu u cjelini“, rekao je Janjičić.

On je dr Lazića ugostio i u svom rodnom selu Velika Obarska, gdje su proveli prijatno popodne u druženju i razgovoru sa mještanima.

„Doktor Mikajlo Lazić je čovjek koji me je prihvatio kada sam pravio svoje prve korake u kliničkoj praksi prije, sada već, 15 godina i od tada datira naše prijateljstvo koje traje do danas“, rekao je Janjičić.

Dr Janjičič je rekao i da razumije ljude koji su zabrinuti da će pobjedom doktora Lazića na izborima Bijeljina izgubiti vrsnog dječijeg hirurga, ali je istakao da nema razloga za brigu.”Svi koji poznaju dr Mikajla, znaju da će on zauvijek biti doktor, da neće napustiti operacionu salu, to je u njegovoj krvi. S druge strane, i sam dr Lazić je razmišljao o tome da mora ostaviti našoj bolnici nasljednika, i u tome je uspio – Dr Branka Dakić je, uz podršku i pomoć dr Mikajla Lazića, stasala u vrsnog dječijeg hirurga, a imamo i jednog specijalizanta, dr Marića. Znajući dr Lazića, siguran sam da će, u slučaju potrebe, uvijek biti tu za svoje pacijente, bez obzira na posao koji formalno obavlja, pa bio on direktor Bolnice ili gradonačelnik. To je, uostalom, i dokazao posljednjih mjeseci”, istakao je dr Janjičić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!