Suvo Polje oduševljeno dočekalo svog Mileta Pejčića!

  • Skupili smo se da jednom zasvagda kažemo da ne smijemo da se dijelimo, a dijele nas uvijek oni koji nas zavađaju, da bi tako pravdali svoj neuspjeh. Nemojte dozvoliti da vas ucjenjuju i kupuju za asfalt i radna mjesta jer to nije rješenje, to je samo način na koji troše vaš novac!

Za Republičku stranku Srpske, Bijeljina je glavni grad i zato nećemo dozvoliti da o našoj sudbini odlučuju ni Banjaluka, ni Istočno Sarajevo, nego mi sami – istakao je Mile Pejčić, kandidat RSS za gradonačelnika Bijeljine na tribini u Suvom Polju, pred nekoliko stotina okupljenih građana.

Pejčić je u selu u kojem je rođen poručio komšijama, prijateljima, rodbini i svim prisutnima da on i gospodin Slavenko Ristić, osnivač Republičke stranke Srpske, svoje rodoljublje pokazuju novim fabrikama i radnim mjestima, a ne „kupovinom ljudi za prikolicu šljunka“.

  • U ratu smo se borili da sačuvamo svoju državu, a nakon rata se borimo rodoljubljem protiv onih koji su naučili da kradu. Mi od politike ne tražimo dobit, mi u politiku ulažemo svoja sredstva, da bi svima bilo bolje, a ne samo pojedincima. Zato ću kao budući gradonačelnik fokus staviti na ekonomiju i privredu jer znam to da radim, deset godina sam vodio velike banke, radio i u Gradskoj upravi, i znam kako sistem treba da izgleda. Nažalost, on je trenutno urušen – istakao je Pejčić.

On je dodao da će TRB, čiji je generalni direktor, otvoriti novu fabriku u Bijeljini, dati šansu ljudima da žive od svog rada, a da će se o važnim pitanjima i problemima raspravljati u Skupštini, a ne u kafani ili ispred prodavnice.

  • Nije nastavljen projekat južnog prstena vodovoda u Semberiji, nema novca za bilo kakve investicije, a istovremeno smo kraj bogat resursima. Zbog čega je tako? Zbog toga što nema sistema, a ja znam kako da ga vratim u Gradsku upravu – naglasio je Pejčić.

Nosilac kandidatske liste Republičke stranke Srpske za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Slavenko Ristić poručio je okupljenima u Suvom Polju da ne dozvole da ih plaše, da im obećavaju, ucjenjuju ih.

  • Ja sam privrednik i ne razmišljam kako da potrošim, nego kako da svi zajedno zaradimo. Za Suvo Polje i Trnovu me vežu lijepe uspomene, ja pripadam ovom kraju. Nažalost, sve vrijeme vidim da vas i gradska, i republička vlast, ucjenjuju i plaše. Moj narod nije plašljiv, ja pripadam narodu koji se ne boji! Zato vas pozivam da ne birate podobne, nego najbolje među nama – poručio je Ristić.

Na tribini u Suvom Polju predstavili su se i kandidati RSS za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Zoran Miljanović, Mladen Petrović, Danijel Perić i Vladimir Sarić, koji su naveli da Republička stranka Srpske ima najbolju kandidatsku listu za gradski parlament, listu koja će raditi u interesu svakog stanovnika i svake mjesne zajednice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!