ODRŽANA PREDIZBORNA TRIBINA SDS U DONjEM ZABRĐU (foto)

OO SDS Ugljevik organizovao je sinoć predizbornu tribinu u Donjem Zabrđu kojoj je prisustvovao veliki broj mještana ove mjesne zajednice, članova i simpatizera stranke.
Na tribini su predstavljeni program SDS, kandidati sa odborničke liste i kandidat za načelnika opštine Ugljevik u narednom četvorogodišnjem mandatu Vasilije Perić .

Perić je istakao da je SDS u Ugljeviku prepoznatljiva po izgradnji infrastrukturnih objekata, zaštiti prirodnih resursa, očuvanju tradicije, kulture, ruralnom razvoju, razvoju privrede i poljoprivrede, podjednake brige o svim kategorijama stanovništva i zaštiti interesa lokalnog stanovništva.

U svom obraćanju prisutnima Perić je rekao da je ponosan što je član SDS od njenog osnivanja, što je kandidat stranke oko koje se se narod okupio još ´90-ih godina, braneći slobodu, braneći dostojanstvo i naš identitet, i da je upravo zahvaljujući tom okupljanju stvorena Republika Srpska.

-Politika SDS se ne mijenja, ona je uvijek usmjerena na zaštitu interesa našeg stanovništva. Kandidati liste SDS su rođeni ovdje, žive ovdje, i na najbolji način prepoznaju probleme i potrebe stanovnika naše opštine. Lista SDS je lista ljudi koji su volja naših sugrađana, volja naroda-rekao je Perić.

On je dodao da postoji ogromna razlika između liste kandidata SDS i ostalih lista.

Velika i ogromna razlika između liste SDS i njihovih lista je u tome što mi sami donosimo odluke, a oni odluke donose onako kako im se naredi iz Banja Luke, iz Laktaša i ostalih centara moći. Nama ne može narediti niko „odozgo“, mi radimo isključivo u interesu naših građana-dodao je Perić.

Okupljene članove i simpatizere Perić je pozvao da izađu na izbore u što većem broju i daju podršku SDS.

-Važna je pobjeda zbog onoga što nas čeka u narednom periodu. Pobjeda liste SDS i mene kao kandidata za načelnika opštine Ugljevik, je pretpostavka da zaštitimo naša prirodna bogatstva koje pripadaju nama, koja pripadaju našoj djeci a ne tamo onima koji iz Laktaša žele da odlučuju o sudbini Ugljevika. Pobjeda SDS je pretpostavka da u narednom periodu radimo i činimo sve da spriječimo kopanje litijuma na Majevici, da zaštitimo naš Ugljevik i interes stanovništva, da ne dozvolimo privatizaciju našeg RiTE-rekao je Perić.

Na predizbornom skupu prisutnima se obratila Cvjetana Dragonjić, nosilac odborničke liste SDS.

-Načelnički kandidat Srpske demokratske stranke dokazao je, kroz svoje znanje i radno i političko, da je uvijek bio protiv prodaje rudnog bogatstva i privatizacije RiTE Ugljevik. To je pokazao i 2012. godine kada je javno zastupao interese stanovništva, kada je branio naše prirodno bogatstvo, kada su nam obećavali treći blok Termoelektrane a našeg načelnika optuživali da je protiv novih investicija. Pitam ih sada gdje je taj treći blok, gdje je to proširenje grijanja, gdje su ti investitori-rekla je Dragonjićeva.

Ona je pozvala okupljene članove i simpatizere da 6.oktobra daju podršku kandidatu SDS za načelnika opštine Ugljevik, da daju podršku listi SDS, jer time daju glas očuvanju prirodnih bogatstva, razvoju opštine Ugljevik i zaštiti interesa lokalnog stanovništva.

Kandidat SDS za odbornika u Skupštini opštine Ugljevik Tomislav Benović u svom obraćanju osvrnuo se na značaj očuvanja prirodnih resursa i, kako kaže, veoma važnu činjenicu koju ne treba zanemariti a to je da su svi kandidati SDS sa područja opštine Ugljevik.

-Sve nas ovdje veže jedna zajednička nit, a to je da je svako od kandidata SDS spreman da se bori za Ugljevik, spreman da štiti interese onih koji žive ovdje, spreman da sačuva naša prirodna bogatstva. Naš kandidat je pobjednik ovih izbora, naša lista je pobjednička i mi smo poslednji bedem odbrane naših prirodnih resursa. Neka nam živi SDS, neka živi RS i neka živi naš Ugljevik-poručio je Benović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!