Dr Lazić i kandidati SNSD-a na velikom skupu u MZ Dašnica: “Prioritet rješavanje gorućih pitanja i unapređenje života građana”

“U narednom periodu planiramo iskoristiti potencijale koje imaju svi dijelovi grada, ali prioritet novog gradskog rukovodstva biće rješavanje gorućih pitanja kako bismo unaprijedili život građana Bijeljine”, poručio je na velikom skupu u bijeljinskoj mjesnoj zajednici Dašnica, prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradinačelnika Bijeljine.

Skupu je prisustvovalo skoro 200 stanovnika ove mjesne zajednice, koji su imali priliku da se upoznaju sa planovima i programima SNSD-a čiji je cilj unapređenje infrastrukture i ali i rješenje drugih problema koji muče građane ove mjesne zajednice, kao što je veliko zagađenje.

“Kao što smo istakli i ranije, jedna od ključnih stvari za koje se zalažemo su ravnomjerna ulaganja iz gradskog budžeta u sve dijelove grada, jer građani su ti koji pune budžet i treba da osjete boljitak svako u svojoj mjesnoj zajednici, svako u svom komšiluku”, rekao je dr Lazić.

Prisutnima su se obratili i Bojan Savić, nosilac odborničke liste, i kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina.

“Nemamo više vremena za gubljenje, vrijeme je da se prihvatimo posla. Građani traže realne stvari koje se, uz sadašnji budžet Bijeljine i odgovoran pristup, mogu riješiti za nekoliko mjeseci ili do godinu ili dvije. Imamo cijeli set mjera koje će u naredne četiri godine realizovati vrijedan i ozbiljan tim”, poručio je okupljenima Savić.

Tatjana Perić, aktuelna odbornica i kandidatkinja za odbornicu u Skupštini grada koja živi u MZ Dašnica, istakla je da je fokus njenog rada na pitanjima koja se tiču svakodnevnog života građana, te da će tako biti i u narednom periodu.

“Konkretno, kada govorimo o MZ Dašnica, ovdje je jedan od gorućih problema svakodnevna gužva u saobraćaju. Proširenjem saobraćajnica, boljim uređenjem komunalne infrastrukture i rasterećenjem ovog dijela grada moguće je riješiti ovaj problem. Uz to, tu je i pitanje Gradske Toplane koja je jedan od najvećih zagađivača, ne samo naše mjesne zajednice,nego i grada u cjelini”, poručila je i Perićeva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!