SDS Ugljevik poručio: Važno je sačuvati prirodne resurse

Važno je sačuvati prirodne resurse i sačuvati od privatizacije Rudnik i Termoelektranu “Ugljevik”, poručio je Vasilije Perić.

Na večerašnjoj predizbornoj tribini SDS Ugljevik-Centar, predstavljeni su kandidati SDS-a za skupštinu opštine Ugljevik i kadnidat za načelnika Vasilije Perić u prepunoj Sali Centra za kulturu.

SDS lista je lista pobjednika, naglasio je Perić i podsjetio da je ova stranka uvijek pobjednik.

-Kadnidati osjećaju potrebe svih sugrađana a svojim djelima su i dokazali da su spremni da rješavju sve probleme sa kojima se suočavaju građani-rekao je Perić.

Nastavljamo da gradimo i radimo, najavio je Perić i podsjetio da je u prethodnom periodu mnogo toga urađeno od infrastrukture, puteva, vodovoda, objekata na području opštine Ugljevik.

-Nastavićemo da izgrađujemo korito rijeke Janje, izgradićemo kružni tok, objekat dječijeg vrtića. Povećaćemo podsticaje privredi i poljoprivredi-rekao je Perić.

Brojnim građanima obratila se i Cvjetana Dragonjić, nosilac odborničke liste SDS-a za skupštinu opštine Ugljevik i zahvalila sugrađanima za orgomnu podršku koju pružaju SDS-u.

Dragonjićeva je naglasila da je jasno da će novi načelnik Ugljevika sigurno biti Vasilije Perić a da će lista SDS-a imati najviše osvojenih odborničkih mandata u lokalnoj skupštini.

-Naši politički protivnici su bezidejni i nemaju nikakav politički program-rekla je Dragonjićeva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!