(FOTO) “ŠTA ĆE MI ŽIVOT BEZ NJIH” Potresne riječi majke KIDAJU SRCE, nesrećna žena otkrila kako je došlo do stravične nesreće u kojoj su joj stradali muž i TROJE DJECE

Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli! Ovako kroz plač i jauke priča Mirjana Lazović, supruga Danijela Lazovića koji je sa troje djece i komšinicom juče stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Raške.

uvozač sam bila, svi se čude kako sam ostala živa. Joj majko, ima li Boga?! Nema sigurno čim je uzeo Danu i djecu. Šta će mi život sada bez njih, sada mi ne treba. Joj, Dane, nismo se ovako dogovorili… Dogovorili smo se da spremamo slavu… Joj što će mi život sad bez njih, zakukala je majka koja je u sekundi ostala bez troje dJece i supruga.

FOTO:  DIJANA BOGOSAV / RINGIER
FOTO: DIJANA BOGOSAV / RINGIER

Ona je ispričala kako je došlo do jezive tragedije.

– Taj vojnik u vozilu je išao pravo na nas, kao da hoće da nas ubije. Ako vjerujete, nit se znalo kada je bio kod sivih kola, a kada je bio tu kod nas. Muž je pokušao da izbjegne, ali nije mogao. Išao je na sred ulice. Ne znam da li je zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje djece. Cijelu porodicu mi je ubio! Ako ima pravde, nikad da ne izađe iz zatvora! Proklet bio! Joj crni jadi, zbog njegovog pijanstva, meni je ubio cijelu porodicu. Joj živote, joj djeco, sestro… Ne dao Bog nikome – proklinje Mirjana vozača vojnog oklopnog vozila.

Mirjani su pokušali da daju infuziju, ali nisu uspjeli. Ima ranu na čelu i zavijena joj je desna ruka.

Ona je na ličnu odgovornost izašla iz bolnice, a pravo čudo je kako je preživjela stravičnu nesreću kada je oklopno vozilo Vojske preteklo kolonu i udario u njihov “ford”.

Poginula skoro cijela porodica, vozač vojnog vozila uhapšen

Podsjetimo, u subotu je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći putničkog automobila “ford fokus” sa vojnim vozilom PASARS kod Ušća, na putu Kraljevo – Raška, poginulo troje mališana starosti od 10, 7 i jedne godine. Stradao je i njihov otac Danijel L, kao i komšinica Dijana koja je bila sa porodicom u kolima.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!