Biciklijada “Via Majevica” Ugljevik-Čelić: Promocija zdravog stila života

Opštine Ugljevik, Lopare i Čelić, u saradnji sa Radnom grupom “Majevica” i partnerstvom sa Misijom OSCE-a u BiH, Udruženjem građana “Korijeni” i mještanima Mjesne zajednice Tutnjevac  danas su organizovali drugu po redu zajedničku biciklijadu “Via Majevica II” 2024 sa 30 učesnika.

Tema ovogodišnje biciklijade je promocija domaće poljoprivredne proizvodnje i ruralnog turizma. Učesnici biciklijade preći će stazu u dužini od 21,2 kilometra na relaciji Ugljevik – Čelić.

Bicikliste je ispred zdanja opštine Ugljevik na stazu ispratio načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji im je zahvalio za učešće i promociju ugljevičkog kraja ali i zdravog stila života.

-Drago mi je što smo danas svi zajedno okupljeni. Ovo su divni krajevi. Lijepo je vrijeme danas ali je i Ugljevik lijep i zbog ove današnje manifestacije i njenih učesnika-rekao je Perić.

Važno je prema Perićevim riječima očuvati prirodnu sredinu a posebno to ističe ovih dana kada se obilježava “Evropska sedmica mobilnosti”.

Za sve učesnike obezbijeđeni su “dry fit” majice i osvježenje na startu, svježe voće na okrepnoj stanici “Česme” u Tutnjevcu i ručak u Čeliću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!