Bojan Savić: “Ulazimo u finiš kampanje, osjeća se pobjednička energija”

“Ulazimo u finiš kampanje. Osjeća se pobjednička energija. Osjeća se da je pobjeda blizu, ispred nas. Ono što smo rekli prošli put, to ponavljamo i sada. Hoćemo politiku kukanja i demagogije da zamijenimo odgovornom politikom i politikom rezultata”, poručio je Bojan Savić, nosilac odborničke liste SNSD-a.

On je prilikom posjete lidera SNSD-a Milorada Dodika Bijeljini istakao da je koncept koji zastupa GrO SNSD Bijeljina jasan.

“Kao prvo, da manje dijelimo narod, jer je narod sit podjela i svih svađa, a drugo da sarađujemo, na prvom mjestu mi u Bijeljini i Semberiji, a zatim i sa republičkim institucijama, bez kojih Bijeljina i Semberija ne mogu da urade nijednu veliku stvar”.

Savić je istakao da je SNSD Bijeljini i Semberiji ponudio kvalitetnog kandidata za gradonačelnika, uspješnog i ostvarenog u svojoj profesiji i dodao da je Dr Mikajlo Lazić čovjek koji iza sebe ima rezultate, a pred sobom jasan cilj.“Doktor Mikajlo Lazić ima jasnu viziju – baš kao što ozdravlja svoje pacijente i spašava im živote, naš dr Lazić želi da ozdravi Bijeljinu. Bijeljini je potrebno da bude ozdravljena. Ušli smo u sve ovo zašto što želimo da radimo, da radimo 24 časa i kad nisu izbori. To smo pokazali za ovih 113 dana, koliko neprekidno obilazimo naša sela i grad”, rekao je Savić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!