Stravični detalji današnje nesreće: Poginula djeca od 10, 7 i jedne godine

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se jeziva saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu Danijel L. (33), njegova djeca L. L. (10), L. L. (2017), M. L. (1), te D. K. (27), dok je Danijelova supruga Mirjana L. B. (32) zadobila teške telesne povrede – navodi se u saopštenju policije.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (50) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

– Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mjesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomjere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija – ispričao je jedan od očevidaca, a prenosi Kurir.

(GLAS SRPSKE)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!