Odbojkaškom klubu invalida „Semberija“ uručena donacija TRB-a

Komandant i ratni vojni invalid Ratomir Draganić uručio je svojim saborcima i članovima Odbojkaškog kluba invalida „Semberija“ vrijednu donaciju sportske opreme koju je obezbijedio Tehnički remont Bratunac i njegov većinski vlasnik Slavenko Ristić.

  • Dobili smo komplete dresova i jakni i ova donacija će nam mnogo značiti, kako bismo bili jednoobrazno obučeni kada idemo na takmičenja. Okosnicu ekipe čine ratni-vojni invalidi, amputirci, i ovom prilikom zahvaljujemo gospodinu Ristiću i TRB-u. Nadamo se da će više privrednika obratiti pažnju na sportiste sa invaliditetom i da će nam pomoći da postižemo što bolje rezultate – izjavio je trener OKI „Semberija“ Novo Trifunović.

Ratomir Draganić naveo je da je ponosan što je uručio donaciju sportskom klubu čiji su članovi branili teritoriju Republike Srpske u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, a koji danas brane boje svoga grada.

  • Bili smo rame uz rame u ratu, sada smo rame uz rame u miru. Volio bih da ima više privrednika poput gospodina Slavenka Ristića koji ne zaboravljaju stvaraoce Republike Srpske – naglasio je Draganić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!