NAČELNIK UGLJEVIKA POSJETIO TODOROVIĆE: Porodica je temelj života

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je danas šestočlanu porodicu Todorović u ugljevičkom naselju Sjever.

Perić je razgovarao sa domaćinom Velemirom a njegovoj djeci Nataši (19) koja pohađa fakultet, Darku (16) srednjoškolcu, osnovcu Vanji (11) i trogodišnjoj Nikoliji darovao laptop.

-Ovo je primjer dobre porodice koja je srećna i bogata djecom a to je najvažnije. Ovdje ćemo pomoći i dogradnju kuće-naglasio je Perić.

On je podsjetio da opština Ugljevik ima program za porodice a sve s ciljem opstanka stanovnika na ovim prostorima.

-Uveli smo već duži niz godina pomoć za vantjelesnu oplodnju, posebno sam poseban jer smo jedni od prvih u Srpskoj uveli pomoć za novorođenčad od 400 do 700 KM-rekao je Perić.

Cijena cjelodnevnog boravka djeteta u vrtiću na mjesečnom nivou ističe Perić iznosi 95 KM i dodao da je u Ugljeviku besplatna Škola sporta i plivanja.

-Ove godine smo nagradili najbolje osnovce i srednjoškolce sa 15.000 KM, donirali smo opremu za nastavu ali i sportsku opremu-rekao je Perić.

Od ove školske godine podsjetio je Perić, dodijeljeni su besplatni novi udžbenici za osnovce od petog do 9 razreda i najavio dalju podršku školarcima.

-Za porodice koje su bile u stanju stambene potrebe za prethodne tri godine smo uložili 300.000 KM, za višečlane porodice za porodice boraca i invalida rata-naveo je Perić i najavio isplate za prevoz učenika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!