Radulović demantovao Stanišića: „Pričate da se gradi igralište na Bogdanovića placu, a prošle godine ste uklonili novac za te namjene“

Vladimir Radulović, predsjednik MZ Bogdanovići, demantovao je danas navode Ljubiše Stanišića, šefa Odjeljenja za društvene djelatnosti, vezano za izgradnju igrališta u ovom mjesnoj zajednici.

Radulović je, reagujući na Stanišićevo saopštenje, naveo sljedeće:

„U saopštenju se navodi da se u našoj mjesnoj zajednici gradi dječije igralište. Izgleda da su u to bolje upoznati oni koji ne žive u našem naselju nego mi koji živimo. Ono sa čim smo mi upoznati jeste činjenica da je u prošloj godini po zahtjevu za realokaciju 02-014-1-426/23 od 15.2.2023. godine, gradonačelnik uklonio novčana sredstva u iznosu od 20.000 KM predviđena za izgradnju dječijeg igrališta u MZ Bogdanovići“.

Kao dokaz svojih tvrdnji Radulović je priložio i dio zapisnika koji se odnosi na navedenu realokaciju sredstava. Uz to, osvrnuo se i na zahtjev koji je iz ove mjesne zajednice upućen početkom avgusta, a odnosi se na popravku ulične rasvjete.„Neshvatljivo mi je da se u 21. vijeku na 800 metara od centra grada mora hodati kroz mračnu ulicu, a još neshvatljivije mi je da se nadležne službe moraju tjerati da rade svoj posao. Stub rasvjete u ulici 27. marta je oštećen u februaru ove godine.

Nakon nekoliko usmenih poziva, u avgustu ove godine sam se i pismeno obratio Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine. Nakon par dana sam dobio dopis iz nadležnog odjeljenja kako je ovaj posao isključivo u njihovoj nadležnosti i da će postupiti po navedenom zahtjevu. Međutim, više od 40 dana nakon podnošenja zahtjeva, ništa se nije dogodilo. Ako jednu sijalicu čekamo sedam mjeseci, moguće je i da dječije igralište dočekamo za sedam godina“, rekao je Radulović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!