Horoskop za 13. septembar

OVAN

Pokazujete dovoljno entuzijazma za ono čime se bavite. Ne odustajte od svojih ciljeva ovaj put. Budite dovoljno strpljivi. Isuviše ste se posvetili onim temama koje vas se ne tiču. Partner ovaj put djeluje nezainteresovano za vaše probleme. Oslobodite se stresa na vrijeme.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, ne pokazujte svoj uspjeh bilo kome, već se suzdržite od komentara. Moguće da će neko biti malo neprijatnije raspoložen za vaše lične teme. Posavjetujte se sa nekim ko je dovoljno upoznat sa vašom ljubavnom melodramom, jer u nekim detaljima već odavno padate na ispitu. Potreban vam je savjet. Uzmite dovoljno vitamina C.

BLIZANCI

Isuviše ste se loše osjećali za ono što vam se spremalo kao izazov u prethodnom periodu pa se sugerišu određene promjene kako biste na vrijeme postigli svoj cilj. Puni ste energije, ali nemate to kome da pokažete. Budite spremni na malo veću samoću u toku dana. Ne očekujte dobru volju drugih ljudi i partnera. Problem sa stomakom može da uzme maha.

RAK

Potrajaće dovoljno dugo rasprava sa vašim kolegama o novom projektu pa se ne ustručavajte da pokažete i svoj stav kada je riječ o određenim detaljima iz vašeg poslovnog miljea. Možete da budete u prijatnom okruženju i da vam se rodi nova ljubav. Budite dovoljno aktivni i pokušajte da izađete sa prijatnim društvom. Muči vas gorušica.

LAV

Možda još niste spremni za novi početak koliko treba da završite ono što ste odavno već započeli. Ne vucite repove odranije. Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija, ne odustajte od nove ljubavne romanse sve dok ne budete sigurni u ono što vam se dešava trenutno na polju emocija. Osjećate se mnogo bolje.

DJEVICA

Imate utisak da je mnogo toga prošlo i da nemate velikih briga osim da održite poziciju na kojoj ste trenutno. Ukoliko vam se dopada jedan Bik, imate više sreće nego obično. Ostanite u onom ambijentu u kojem se osjećate mnogo bolje nego sa bivšim partnerom.

VAGA

Okrećete kolo sreće pa se slobodno može reći da su se neke stvari dosta iskristalisale, pa se nećete odreći onog dijela koji vam prija. Niste od onih koji čekaju priliku na gotovo. Dovoljno ćete se angažovati na polju emocija ovaj put. Slijedi vam dobar utisak kod osobe suprotnog pola. Vježbajte intenzivnije.

ŠKORPIJA

Još radite ono što poželite i nemate namjeru da se koncentrišete na neke druge partije. Napravite dobru osnovu svog rada ili bar poradite na tome. Možete da budete radikalno raspoloženi i to vam se ne savjetuje. Povucite se bar nakratko i utišajte vatru u sebi kako biste bili dovoljno koncentrisani na detalje koji vam promiču.

STRIJELAC

Ukoliko imate još poneki detalj da završite, ne odustajte od zacrtanog cilja kome težite već neko vrijeme jer on može da vam se uskoro ispuni. Ostajete sami i zadovoljni onim što imate od partnera. Nećete se loše osjećati ni ako ste sami. Imate jednu prolaznu kategoriju na polju ljubavi pa istrajte u tome. Pojačan rad hormona vam može napraviti manji problem.

JARAC

Uspjeh kroz polje karijere je nešto što vam se čini kao odlična solucija za poslovnu nadogradnju za duži period. Radije ostajete sami i potpuno u svom ambijentu koji vam više imponuje nego inače. Pijte dovoljno kalcijuma.

VODOLIJA

Isuviše taktizirate sa svojim idejama, ali ne možete da se otrgnete ideji da se loše postavite u onom segmentu u kome ste do sada bili odlični. Niste usamljeni, ali možete da napravite još poneki kompromis kada je u pitanju osoba na koju često mislite, a da nije prisutna realno u vašem životu. Pojačana glavobolja.

RIBE

Pojačane transakcije sa inostranim klijentima vam mogu donijeti solidnu zaradu. Ostanite dovoljno istrajni u svojim namjerama. Dovoljno ste bili strpljivi i, naravno, možete da očekujete osobu koja će moći da vam se emotivno otvori bez problema. Zdravlje je solidno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!