Milovan Milovanović: Da radimo i GRADIMO našu Semberiju!

Milovan Milovanović, penzionisani pripadnik MUP Republike Srpske u oblasti bezbjednosti saobraćaja, a koji je radni vijek je proveo stalnom kontaktu sa građanima, kandidat je za odbornika u Skupštini grada Bijeljine na Listi Koalicije Pokret za Bijeljinu, SDS Semberije, SPS – Goran Selak.

„Ukoliko dobijem podršku i postanem narodni odbornik u Skupštini grada Bijeljine, kao dugogodišnji radnik u oblasti bezbjednosti saobraćaja, zalagaću se za hitnu gradnju mreže biciklističkih staza, bolje uređenje saobraćajne infrastrukture sa posebnom pažnjom na bezbjednost djece, pješaka i biciklista. Zahtijevaću obilježavanje, uređenje, osvjetljavanje i obnovu sadašnjih ili izgradnju novih nadstrešnica na autobuskim stajalištima kako po selima tako i u prigradskim i gradskim naseljima,“ poručio je danas Milovanović.

Milovanović se založio i da Gradska uprava organizuje obuku iz oblasti zaštite od požara po udaljenijim seoskim mjesnim zajednicama.

„Cilj je da se obuče pojedinci ili manji timovi kojima bi Gradska uprava obezbedila potrebnu opremu u vidu aparata za gašenje požara, hidranata, manjih vozila sa rezervoarima, pumpama i crijevima za gašenje požara, kako bi u svakom trenutku bili spremni da, kao dobrovoljci, brzo reaguju dok ne dođe profesionalna jedinica. Bijeljina kao drugi grad po veličini u Republici Srpskoj to može sebi priuštiti, a ova lica bi postala i pridruženi članovi jedinice Civilne zaštite na tim područjima,“ rekao je Milovanović.

Kao neko ko je tokom radnog vijeka blisko sarađivao sa sugrađanima podržao je ideju Pokreta za Bijeljinu da se u svim ili većini mjesnih zajednica u Semberiji organizuje Odbornička kancelarija i uvede odbornički dan, kako bi građani,  u direktnom razgovoru iznijeli probleme i ideje za moguća rješenja, ali i predložili djelovanje u lokanoj Skupštini koje će donijeti najbolje rezultate za poboljšanje života u Semberiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!