Tatjana Blagojević: Moja vizija moderne Bijeljine

„Bijeljina će biti prepoznata kao lider u regionu i uspješna sredina ako svaki posjetilac odmah po ulasku u grad stekne pozitivan utisak, na osnovu njenog izgleda. Zato ću, kao odbornik u Skupštini grada, prvo pokrenuti inicijativu i istrajati na zalaganju da simbol Bijeljine – bijele zgrade zasijaju kao nekada: da se fasade rekonstruišu i modernizuju, urede stubišta, obnove instalacije, izgrade funkcionalne zelene površine i igrališta za djecu, prošire parkinzi i osmisle drugi potrebni sadržaji“ istakla je danas Tatjana Blagojević kandidat za odbornika na Listi Koalicije Pokret za Bijeljinu, SDS Semberije, SPS – Goran Selak.

Bijeljina treba promijeniti ne samo odnos prema brojnim simbolima i njihovoj promociji, nego i iskoristiti prirodne potencijale kojih ima u obilju.

„Jedan od njih je i Banja Dvorovi koja treba prerasti u moderno banjsko-rekreativno lječilište, Semberske terme, koje će kvalitetom hotelskog smještaja i brojnim sadržajima, postati ne samo lječilišni centar nego i turistička atrakcija sa otvorenim i zatvorenim bazenom, spa uslugom, vodenim parkom i tretmanima koje nudi moderna medicina“ predlaže Blagojević.

Vizija moderne Bijeljine, kao razvijene sredine i regionalnog centra, izložena je u Programu od deset tačaka koji će Koalicija Pokret za Bijeljinu, SDS Semberije, SPS Goran Selak predstaviti građanima u direktnom kontaktu u svakoj mjesnoj zajednici, u svakom naselju i ulici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!