Horoskop za 10. septembar

Ovan

Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste nešto slabija koncentracija i fokus, stoga dva puta provjeravajte ono što radite, jer su moguće greške i propusti. Atmosfera je dobra bilo da planirate negjde da putujete, bilo da namjeravate da se bavite stambenim prostorom ili nemate namjeru ništa od ovoga nego samo da budete zajedno sa partnerom. Moguće virusne infekcije.

Bik

Negativne vibracije između vas i pojedinih saradnika, napetost i teške riječi trebalo bi na sve načine da pokušate da izbjegnete. Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, nema razloga da ovog dana bilo šta mijenjate. Mogući bolovi u kostima, zglobovima.

Blizanci

Možda ćete biti primorani da mijenjate iz korijena neke procedure da biste se uklopili u neke nove prije svega pravne okvire. Trudite se, unesite malo više emocija, malo više osmijeha, pronađite način da se što bolje sporazumijete sa osobom do koje vam je stalo i isplatiće vam se. Moguće respiratorne infekcije.

Rak

Možete da očekujete neke probleme sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih sastanaka iz tih razloga. Ne nervirajte se, ne možete ništa promijeniti. Slobodni Rakovi su u periodu kada su aktuelna druženja izlasci i dobar provod. Moguća je osjetljivost zglobova i sitnih kostiju, kao i problemi sa kičmom.

Lav

Provjeravajte par puta ono što radite, ne žurite, obuzdajte impulsivnost i proći ćete sa manje stresa i nervoze. Provjerite da li se vaše i vizije druge strane poklapaju kada je dalji razvoj ljubavne situacije u pitanju. Iscrpljenost, umor.

Djevica

Mogući su zastoji ukoliko poslujete sa inostranstvom, vezani za papirologiju, formalne i zakonske procedure, a vi nećete moći mnogo na to da u datom trenutku utičete. Povoljan dan vas očekuje na ljubavnom planu, gdje bi prijatno iznenađenje mogli da očekujete od osobe iz poslovnog okruženja.  Mogući problemi sa alergijama.

Vaga

Vaša diplomatska priroda biće presudna u prevazilaženju netrpeljivosti i uspostavljanju balansa u vašem radnom okruženju. I partner i vi možete pokazivati znake sumnjičavosti i nepovjerenja, stoga pratite ponašanje druge strane. Napetost, nervoza.

Škorpija

Možete očekivati zastoj u planovima, neraspoloženje, prinuđenost da se bavite nekim sitnicama i detaljima za koje ste mislili da su završene. Moguće manje ili veće iskušenje na ljubavnom polju pokušajte da prevaziđete, prije svega željom i voljom da problem sagledate iz drugačije perspektive. Mogući bolovi u zglobovima.

Strijelac

I ovaj utorak donosi Strijelčevima izraženu napetost i potencijalno nestrpljenje da završite određene obaveze što je brže i lakše moguće. Problem koji možete da imate je nedostatak informacija, ali i to će se riješiti. Posvetite dovoljno pažnje i nježnosti vašoj dragoj osobi i očekujte da će vam se višestruko vratiti. Osjetljivost grla, čuvajte se jače prehlade.

Jarac

Inostrani saradnici mogu biti zainteresovani da vas uključe u svoje projekte pa bi vrijedilo potruditi se u ovom segmentu maksimalno. Komunikacija sa dragom osobom vam i ne funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni i nervozni i eto potencijalnog problema.  Pojačana nervoza.

Vodolija

Prilična razdražljivost i prevelika osjetljivost na sitnice, biće osnovne tačke spoticanja Vodolijama na putu realizacije poslovnih obaveza ovog utorka. Slobodne Vodolije, vraćaju vam se neke osobe iz prošlosti, na vama je da li ćete ih primiti u svoj emotivni prostor. Moguća osjetljivost urinarnog trakta.

Ribe

Povećan obim obaveza upozorava da neće biti lako ostvariti baš sve zacrtane ciljeve na vrijeme i onako kako ste prvobitno zamislili. Mnogo toga neće zavisiti od vas. Pokušajte da svoje sumnje i ljubomoru zadržite za sebe, kanališite malo tu negativnu energiju. Mogući problemi sa cirkulacijom, krvnim pritiskom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!