“Pokret za Majevicu” organizuje 22. septembra MIRAN PROTEST protiv rudarenja litujuma u Loparama: NE DAMO SVOJU ZEMLJU PROFITERIMA!

“Pokret za Majevicu” organizuje u nedjelju 22. septembra u Loparama ispred Centra za kulturu i informisanje u centru Lopara miran protest protiv rudarenja litujama u ovoj majevičkoj opštini i poziva sve iskrene Majevičane i sve građane Lopara i susjednih opština da dođu i podrže napore majevičkog naroda da se odupre ovom velikom zlu.

Predsjednik ovog Udruženja advokat Milanko Tošić kaže da je ovaj miran protest protiv rudarenja litijuma na Majevici prilika da se poruči da Majevičani ne daju svoju zemlju profiterima potpomognutim domaćim izdajnicima.

-Veliko NE Arkoru, odlazite iz Lopara i naše divne i predivne Majevice. Nemate šta tražiti na našoj zemlji. Iako, nažalost imamo sindom Judinih srebrenjaka u Loparama, domaće izdajnike koji žele da nas prodaju,  naš narod je pokazao šta misli i zato okanite se Lopara i Majevice i naših ognjišta-jasan je advokat Tošić koji je u ime organizatora poslao snažnu poruku iz majevičkog kraja protiv rudarenja litijuma.

O svim drugim detaljima građani će biti blagovremeno obavješteni, rekli su iz “Pokreta za Majevicu”.

-Obavjestićemo sve detaljno narednih dana. Budimo svi 22. septambra na mirnom protestu protiv rudarenja lutijuma u Loparama-pozvao je Tošić.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!